Nuttige informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie rond het lidgeld en inschrijvingen. Wat te doen bij een ongeval en andere handige informatie.

Lidgelden en inschrijvingen

Het lidgeld voor de nieuwe leden bedraagt 135 € (inclusief club T-shirt). Nieuwe leden kunnen 2 gratis proeftrainingen volgen over een periode van 3 weken.

Bij inschrijving word je lid van onze vereniging, en ben je aangesloten bij de Gymnastiek Federatie Vlaanderen vzw (Inloggen mijn gymfed). Van de organisatie krijg je per kwartaal het digitaal E-magazine "More Than Gym". (Wat vind je op mijn gymfed?)

Met het lidgeld wordt de huur van de sporthal, de aansluiting bij de Gymfed, de door hen georganiseerde verzekering en de werking van Turnclub Rap & Knap betaald.

Je krijgt een inschrijvingsformulier waarop je jouw gegevens noteert en dat je afgeeft aan de verantwoordelijke in de turnles. Je kan een club T-shirt aankopen voor 10 €. Voor een trainingsvest is de waarborg 10 €. Je kan indien nodig een 2de Gymstar boekje aankopen voor 5 €.

Een Ongeval?

Neem contact met de secretaris: Patricia Cnudde GSM nr. 0474/421944. Het eerste deel van de ongevalsaangifte wordt door de secretaris ingevuld en het tweede deel door de dokter. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier wordt doorgestuurd naar de Gymfed en jullie krijgen een dossiernummer. U kan dit verder opvolgen op de website van gymfed door in te loggen op "Mijn Gymfed" en naar mijn ongevallen te gaan.

Andere nuttige informatie

Tussenkomst Mutualiteit: De leden kunnen hun lidkaart digitaal via mijn gymfed downloaden. In januari krijgen jullie een attest van betaling. Iedereen kan van de mutualiteit een deel van het betaalde lidgeld terugkrijgen.

Vrije-tijdspas: Info bij het sociaal huis.

VZW: Sinds 13-01-2015 is onze club die sinds zijn oprichting een feitelijke vereniging was omgevormd naar een VZW.

Vrijwilligerswerking: Onze club werk uitsluitend met vrijwilligers, voelt u zich geroepen om ons een handje te helpen, dan kan je Christel hierover aanspreken, zij verschaft je meer uitleg.

Privacy Turnclub Rap & Knap Meulebeke voldoet aan de GDPR reglementering. Onze privacyregels vindt u terug in ons intern regelement.